Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

5.6.2012 -

BMW R1200 GS Adventure, vuosimalli 2008

 

Pyörän historia

Ensimmäinen omistaja toi pyörän muuttoajoneuvona Koreasta työkomennuksensa päätteeksi. Koska kyseessä on matkapyörä niin hän siirtyi laivalla Japanin kautta  Venäjän puolelle ja ajoi Suomeen. Kesällä 2011 auto tuli sivusta keulaan ja vakuutusyhtiö lunasti pyörän.

Pyörän romun osti sivutoiminen moottoripyörien huoltaja, joka korjasi sen ja laittoi maaliskuussa 2012 takaisen rekisteriin. Moottorin ja tankin suojaraudat olivat jääneet asentamatta, muutaman kadonneen pikkuosan takia. Tuhoutuneita sumuvaloja ei ollut hankittu. Lisäksi ostohetkellä huomattiin umpion lasissa vaurio.

Alkutoimia

Kesäkuun alussa ostin pyörän ja asensin suojaraudat paikoilleen. Pyörän mukana tulivat käyttämättömät BMW:n alumiiniset sivulaukut. Laitoin välittömästi tilaukseen alumiinisen takalaukun, uuden umpion, ajovalon suojan, sumuvalot ja muuta pientä lisävarustetta.

Paketti kasassa

Lokakuun alussa pyörä alkoi olla varusteltuna omia tarpeita varten. Asensin lisäpitkät ja muunsin ne sekä sumuvalot xenoneiksi. Eteen tuli lisäksi virran ulosotto ja joitakin lisäsuojia. Matkalavetti kevään 2013 koitokseen alkoi olla kasassa.

 

©2019 Wesan sivut - suntuubi.com